Veelgestelde Vragen

Hoe worden ze gemaakt?
Ieder hangertje is handgemaakt. Ik maak ze vanuit een basis van zilverdraad (soms ook gouddraad) met lijm. Hier gaan vele hele dunne laagjes verf overheen. Vervolgens ga ik ze vervormen en uiteindelijk bewerk ik ze me hars en lak, zodat de kleur helemaal tot z’n recht komt, ze beschermd zijn en hard.

Wat kosten ze?
De hangertjes zijn van zilver en kosten meestal €54,- (mini’s) of €74,- per stuk, soms wijkt de prijs iets af afhankelijk van het edelsteentje of de parel die ze draagt. De 14kr gouden hangertjes worden individueel geprijsd. De hangertjes worden geleverd met een zilveren kettinkje en bijpassen godinnendoosje met naam.
Eventuele verzendkosten bedragen 4,50 euro.

Kan ik ze ook live zien en passen?
Ja dat kan zeker, op afspraak in mijn atelier aan huis of bij ‘De Verbindende Factor’ in Nuenen. Daar is een deel van de collectie te bewonderen in de vitrinekast. Een plek waar ze helemaal thuis horen met de vele trainingen, cursussen en workshops op gebied van bewustwording, creatie en vrouw zijn.

Maak je ze ook op afstemming van een persoon?
Nee, dat doe ik niet. Ik werk vanuit de afstemming op de godin/yoni en vanuit het vertrouwen dat zij vervolgens op het juiste moment bij de juiste persoon terecht komt.

Ik maak het wel regelmatig mee dat ik de vraag krijg of ik vanuit afstemming zou willen werken, ik zeg dat ik niet op die manier werk en dat dan bij het plaatsen van de nieuwe hangers ik een berichtje krijg dat die perfect klopt bij die persoon. Dus ergens onbewust lijkt er wel een connectie te ontstaan in wanneer ik vanuit het hangertje werkt en de ander het verlangen heeft er een te gaan dragen.

Hoe groot zijn de hangers?
De hangertjes zijn ongeveer tussen de 3,5 en 6 cm groot en tussen de 1,5 en 3 cm breed (incl. oogje). De mini’s zijn ongeveer tussen de 2 en 3 centimeter. Ieder hangertje is anders van vorm en grootte. In de webshop staat de grootte bij het hangertje.  

Ik wil een hangertje kopen en nu?
Je kunt rechtstreek in de webshop het hangertje bestellen wat je graag zou willen kopen. Je kunt dan kiezen of je het wilt laten verzenden of dat je haar in Steensel wilt afhalen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuwe hangertjes? Houdt dan mijn facebookpagina in de gaten.

Ik heb een andere vraag
Neem dan even contact met me op per mail