Een nieuw leven en nieuwe ideeën.

Sinds het ontstaan van Beyoniful ben ik een nieuw leven ingestapt lijkt het wel (of is misschien wel). Al een maand lang dat ik iedere ochtend met plezier mijn bed uit kom en meestal heel op tijd mijn bed uit kom. Ik die zo geen ochtend mens is, wil gewoon beginnen aan een nieuwe dag. Dat is echt een wonder.
Nog geen enkele dag me depressief gevoeld. Eergister zo’n dag waarop ik eerder behoorlijk onderuit kon gaan, ’s ochtends wat hummig, een ongesteldheid die maar op zich laat wachten (daar krijg ik van die mopperige dagen van). Zo’n dag waarop ik mezelf eerder amper in beweging zou kunnen krijgen, alles als moeten zou voelen, het maar doen omdat het nu eenmaal moet. En dit keer voelde ik dat het er was en tegelijkertijd kon het me niks schelen dat het er was, een diepere laag eronder die door wil, waar een enorme levensenergie en creatiekracht zit.
En het zal een illusie zijn dat ik nooit meer in het diepe donker beland, dat ik de levensenergie weer even kwijt ben. Maar deze creatiekracht, dit licht, de enorme synchroniteit, alles wat zo ontzettend vanzelf gaat, het is nieuw voor mij en het is zoooo fijn. En ik geloof niet dat ik dat nog ooit helemaal zal verliezen, ik weet nu dat het bestaat.
Het bruist en leeft in mij. Ik zit vol nieuwe ideeën die ergens de wereld in zullen gaan.
En waar ik echt een introvert persoon ben, het van binnen laat borrelen en dan ineens creëer en aan de buitenwereld laat zien, voel ik hoe ik in deze hele weg veel meer open deel ook als het nog niet concreet is, als het z’n vorm nog niet heeft.
Gister bij een edelsmid geweest voor advies rondom het gebruik van zilver, en dat zou mogelijk moeten zijn, dus gaan kijken hoe dat wordt om naast de hangertjes zoals ze nu zijn ze ook in het zilver te gaan vervaardigen. Nieuwe ideeën om ook kleine hangertjes te gaan maken, ook speciaal voor meisjes die voor het eerst ongesteld worden. En gister de duurste lijm gekocht die ik kon vinden in de hoop dat ze dan minder vaak kapot zouden gaan tijdens het drogen. Wat een verademing, het prijsverschil was niet voor niks, ook iets groter werken is nu mogelijk. Ik kan dus nog veel meer variatie gaan maken.
Gister ook m’n ansichtkaarten en eerder deze week al de visitekaartjes ontvangen. Hmmm wat word ik daar blij van.
En er borrelt een idee in mijn hoofd rondom per hangertje een stukje van de inkomsten te schenken aan een goed doel wat iets doet voor meisjes, vrouwen iets wat passend is bij beyoniful. Het liefst kleinschalig, concreet. Want ik vind het geweldig dat jullie willen betalen voor wat ik maak, maar het lijkt me nog mooier als die energie ook weer verder door mag stromen en zo werkelijk een verandering in de wereld kan brengen. Als jullie hier ideeën in hebben hoor ik ze heel graag. Of misschien ken je wel iemand die hier prachtig werk in doet.
Ik wil iedereen in iedergeval allemaal bedanken voor de support dat ik dit waar ik zoooo ontzettend van geniet kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.